Predsieňový nábytok

Máte zariadené všetky izby, od kúpeľne, kuchyne, detskej izby, obývačky, spálne? Ale ak sa pozriete lepšie, tak iste uvidíte holé steny v predsieni. Predsieň je v podstate prvou dámou bytu. Touto časťou domu vychádzate von a vchádzate naspäť dnu. V skutočnosti vás víta! Predsiene sú známe svojím dizajnom. Predsieň by mala zapôsobiť na každého , kto vás príde navštíviť. Predsieň v dome je omnoho väčšia ako v byte, tak tu je dobré záležať si na tom, ako ju vytvoríte. Predsiene sú známe aj svojou kvalitou. Jedine pri predsieňach nachádzate fantastické spojenie účelnosti a krásy – týmto si prinesiete do vašej predsiene dobrý nádych elegancie. Skutočnosť je taká, že veľa domácností predsieň zanedbáva. A to je veľká chyba! Býva často podceňovaná oproti iným miestnostiam domu alebo bytu.

Predsieň predstavuje prvý kontakt s obydlím. Aj takto nazývajú ľudia predsieň. Môžete bývať aj malom byte, kde máte málo priestoru, ale i tu si môžete vytvoriť priestor pri dverách.

Čo by nemalo chýbať v predsieni, aký nábytok je tu vhodný a dôležitý? Ako najdôležitejším nábytkom do predsiene, patrí samostatná skrinka. Bez nej si nemáte kam ukladať veci, napr. bundy. Ďalej by bolo vhodné mať v predsieni, veľké zrkadlo, a to hlavne pre ženy! Tiež by nemali chýbať tzv. botníky. Pokiaľ máte veľkú predsieň a stále vám zostáva veľa voľného miesta, tak je vhodné dať k skriniam aj vešiakové panely. Veci sa aspoň na seba nemusia tlačiť a nemusia sa vám krčiť. Tiež môžete dať do predsiene košík pre vaše dáždniky.

Niektoré predsiene vás môžu upútať moderným vzhľadom, iné vás môžu upútať klasickým štýlom.

Bude Vás zaujímať:


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 50 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup

Napísať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *